Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
28.12.2021 130-та седница на Владата PDF icon Преземи (641.2 KB) Види
21.12.2021 129-та седница на Владата PDF icon Преземи (915.96 KB) Види
17.12.2021 128-ма седница на Владата PDF icon Преземи (487.16 KB) Види
14.12.2021 127-ма седница на Владата PDF icon Преземи (796.83 KB) Види
13.12.2021 126-та седница на Владата PDF icon Преземи (475.92 KB) Види
07.12.2021 125-та седница на Владата PDF icon Преземи (783.63 KB) Види
04.12.2021 124-та седница на Владата PDF icon Преземи (485.22 KB) Види
01.12.2021 123-та седница на Владата PDF icon Преземи (471.01 KB) Види
30.11.2021 122-ра седница на Владата PDF icon Преземи (942.9 KB) Види
25.11.2021 121-ва седница на Владата PDF icon Преземи (312.31 KB) Види
23.11.2021 120-та седница на Владата PDF icon Преземи (544.11 KB) Види
16.11.2021 119-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.27 MB) Види
09.11.2021 118-та седница на Владата PDF icon Преземи (606.83 KB) Види
02.11.2021 117-та седница на Владата PDF icon Преземи (724.94 KB) Види
30.10.2021 116-та седница на Владата PDF icon Преземи (502.43 KB) Види
26.10.2021 115-та седница на Владата PDF icon Преземи (512.82 KB) Види
20.10.2021 114-та седница на Владата PDF icon Преземи (471.56 KB) Види
19.10.2021 113-та седница на Владата PDF icon Преземи (493.83 KB) Види
13.10.2021 112-та седница на Владата PDF icon Преземи (856.51 KB) Види
13.10.2021 111-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.4 MB)
08.10.2021 110-та седница на Владата PDF icon Преземи (408.31 KB) Види
05.10.2021 109-та седница на Владата PDF icon Преземи (689.22 KB) Види
28.09.2021 108-ма седница на Владата PDF icon Преземи (587.48 KB) Види
21.09.2021 107-та седница на Владата PDF icon Преземи (842.35 KB) Види
14.09.2021 106-та седница на Владата PDF icon Преземи (763.78 KB) Види
09.09.2021 105-та седница на Владата PDF icon Преземи (322.22 KB) Види
07.09.2021 104-та седница на Владата PDF icon Преземи (543.63 KB) Види
31.08.2021 103-та седница на Владата PDF icon Преземи (653.5 KB) Види
31.08.2021 102-ра седница на Владата PDF icon Преземи (183.08 KB) Види
24.08.2021 101-ва седница на Владата PDF icon Преземи (611.68 KB) Види
20.08.2021 100-та седница на Владата PDF icon Преземи (354.72 KB) Види
17.08.2021 99-та седница на Владата PDF icon Преземи (963.8 KB) Види
09.08.2021 98-ма седница на Владата PDF icon Преземи (364.54 KB) Види
07.08.2021 97-та седница на Владата PDF icon Преземи (387.96 KB) Види
05.08.2021 96-та седница на Владата PDF icon Преземи (344.44 KB) Види
05.08.2021 95-та седница на Владата PDF icon Преземи (381.11 KB) Види
04.08.2021 94-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.26 MB) Види
28.07.2021 93-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.26 MB) Види
27.07.2021 92-ра седница на Владата PDF icon Преземи (943.93 KB) Види
21.07.2021 91-ва седница на Владата PDF icon Преземи (341.21 KB) Види
21.07.2021 90-та седница на Владата PDF icon Преземи (352.75 KB) Види
20.07.2021 89-та седница на Владата PDF icon Преземи (498.18 KB) Види
19.07.2021 88-ма седница на Владата PDF icon Преземи (552.5 KB) Види
13.07.2021 87-ма седница на Владата PDF icon Преземи (757.23 KB) Види
06.07.2021 86-та седница на Владата PDF icon Преземи (868.05 KB) Види
06.07.2021 85-та седница на Владата PDF icon Преземи (577.12 KB) Види
05.07.2021 84-та седница на Владата PDF icon Преземи (338.32 KB) Види
29.06.2021 83-та седница на Владата PDF icon Преземи (606.2 KB) Види
23.06.2021 82-ра седница на Владата PDF icon Преземи (361.49 KB) Види
22.06.2021 81-ва седница на Владата PDF icon Преземи (747.35 KB) Види