Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
18.05.2022 46-та седница на Владата Види
17.05.2022 45-та седница на Владата Види
10.05.2022 44-та седница на Владата Види
03.05.2022 43-та седница на Владата
03.05.2022 42-ра седница на Владата Види
26.04.2022 41-ва седница на Владата Види
19.04.2022 40-та седница на Владата Види
18.04.2022 39-та седница на Владата Види
12.04.2022 38-ма седница на Владата Види
12.04.2022 37-ма седница на Владата Види
05.04.2022 36-та седница на Владата Види
31.03.2022 35-та седница на Владата PDF icon Преземи (402.19 KB) Види
29.03.2022 34-та седница на Владата Види
29.03.2022 33-та седница на Владата PDF icon Преземи (401.1 KB) Види
22.03.2022 32-ра седница на Владата Види
18.03.2022 31-ва седница на Владата PDF icon Преземи (314.02 KB) Види
17.03.2022 30-та седница на Владата Види
15.03.2022 29-та седница на Владата PDF icon Преземи (632.83 KB) Види
15.03.2022 28-ма седница на Владата PDF icon Преземи (940.86 KB) Види
12.03.2022 27-ма седница на Владата PDF icon Преземи (384.08 KB) Види
10.03.2022 26-та седница на Владата PDF icon Преземи (380.88 KB) Види
10.03.2022 25-та седница на Владата PDF icon Преземи (387.69 KB) Види
09.03.2022 24-та седница на Владата PDF icon Преземи (524.01 KB) Види
08.03.2022 23-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.06 MB) Види
08.03.2022 22-ра седница на Владата PDF icon Преземи (386.91 KB) Види
08.03.2022 21-ва седница на Владата PDF icon Преземи (420.48 KB) Види
06.03.2022 20-та седница на Владата PDF icon Преземи (260.88 KB) Види
02.03.2022 19-та седница на Владата PDF icon Преземи (758.82 KB) Види
27.02.2022 18-та седница на Владата PDF icon Преземи (336.78 KB) Види
24.02.2022 17-та седница на Владата PDF icon Преземи (408.27 KB) Види
22.02.2022 16-та седница на Владата PDF icon Преземи (754.5 KB) Види
16.02.2022 15-та седница на Владата PDF icon Преземи (228.41 KB) Види
15.02.2022 14-та седница на Владата Види
10.02.2022 13-та седница на Владата PDF icon Преземи (413.29 KB) Види
08.02.2022 12-та седница на Влада PDF icon Преземи (410.4 KB) Види
08.02.2022 11-та седница на Влада PDF icon Преземи (853.66 KB) Види
01.02.2022 10-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.03 MB) Види
30.01.2022 9-та седница на Владата PDF icon Преземи (413.69 KB) Види
28.01.2022 8-ма седница на Владата PDF icon Преземи (386.11 KB) Види
26.01.2022 7-ма седница на Владата PDF icon Преземи (448.74 KB) Види
24.01.2022 6-та седница на Владата PDF icon Преземи (388.55 KB) Види
21.01.2022 5-та седница на Владата PDF icon Преземи (392.35 KB) Види
20.01.2022 4-та седница на Владата PDF icon Преземи (488.84 KB) Види
18.01.2022 3-та седница на Владата PDF icon Преземи (298.64 KB) Види
17.01.2022 2-ра седница на Владата PDF icon Преземи (349.7 KB) Види
17.01.2022 1-ва седница на Владата PDF icon Преземи (431.54 KB) Види
14.01.2022 134-та седница на Владата PDF icon Преземи (431.54 KB) Види
13.01.2022 133-та седница на Владата PDF icon Преземи (384.07 KB) Види
11.01.2022 132-ра седница на Владата PDF icon Преземи (679.08 KB) Види
30.12.2021 131-та седница на Владата PDF icon Преземи (476.04 KB) Види