Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
31.08.2021 103-та седница на Владата PDF icon Преземи (653.5 KB) Види
31.08.2021 102-ра седница на Владата PDF icon Преземи (183.08 KB) Види
24.08.2021 101-ва седница на Владата PDF icon Преземи (611.68 KB) Види
20.08.2021 100-та седница на Владата PDF icon Преземи (354.72 KB) Види
17.08.2021 99-та седница на Владата PDF icon Преземи (963.8 KB) Види
09.08.2021 98-ма седница на Владата PDF icon Преземи (364.54 KB) Види
07.08.2021 97-та седница на Владата PDF icon Преземи (387.96 KB) Види
05.08.2021 96-та седница на Владата PDF icon Преземи (344.44 KB) Види
05.08.2021 95-та седница на Владата PDF icon Преземи (381.11 KB) Види
04.08.2021 94-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.26 MB) Види
28.07.2021 93-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.26 MB) Види
27.07.2021 92-ра седница на Владата PDF icon Преземи (943.93 KB) Види
21.07.2021 91-ва седница на Владата PDF icon Преземи (341.21 KB) Види
21.07.2021 90-та седница на Владата PDF icon Преземи (352.75 KB) Види
20.07.2021 89-та седница на Владата PDF icon Преземи (498.18 KB) Види
19.07.2021 88-ма седница на Владата PDF icon Преземи (552.5 KB) Види
13.07.2021 87-ма седница на Владата PDF icon Преземи (757.23 KB) Види
06.07.2021 86-та седница на Владата PDF icon Преземи (868.05 KB) Види
06.07.2021 85-та седница на Владата PDF icon Преземи (577.12 KB) Види
05.07.2021 84-та седница на Владата PDF icon Преземи (338.32 KB) Види
29.06.2021 83-та седница на Владата PDF icon Преземи (606.2 KB) Види
23.06.2021 82-ра седница на Владата PDF icon Преземи (361.49 KB) Види
22.06.2021 81-ва седница на Владата PDF icon Преземи (747.35 KB) Види
16.06.2021 80-та седница на Владата PDF icon Преземи (340.25 KB) Види
15.06.2021 79-та седница на Владата PDF icon Преземи (715.34 KB) Види
15.06.2021 78-ма седница на Владата PDF icon Преземи (505.61 KB) Види
08.06.2021 77-ма седница на Владата PDF icon Преземи (1.01 MB) Види
03.06.2021 76-та седница на Владата PDF icon Преземи (352.28 KB) Види
01.06.2021 75-та седница на Владата PDF icon Преземи (712.54 KB) Види
29.05.2021 74-та седница на Владата PDF icon Преземи (338.67 KB) Види
27.05.2021 73-та седница на Владата PDF icon Преземи (407.54 KB) Види
25.05.2021 72-ра седница на Владата PDF icon Преземи (804.36 KB) Види
18.05.2021 71-ва седница на Владата PDF icon Преземи (841 KB) Види
17.05.2021 70-та седница на Владата PDF icon Преземи (437.36 KB) Види
11.05.2021 69-та седница на Владата PDF icon Преземи (946.93 KB) Види
04.05.2021 68-ма седница на Владата PDF icon Преземи (831.89 KB) Види
27.04.2021 67-ма седница на Владата PDF icon Преземи (1.09 MB) Види
20.04.2021 66-та седница на Владата PDF icon Преземи (911.8 KB) Види
13.04.2021 65-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.05 MB) Види
06.04.2021 64-та седница на Владата PDF icon Преземи (730.08 KB) Види
05.04.2021 63-та седница на Владата PDF icon Преземи (349.78 KB) Види
02.04.2021 62-ра седница на Владата PDF icon Преземи (352.76 KB) Види
01.04.2021 61-ва седница на Владата PDF icon Преземи (358.53 KB) Види
01.04.2021 60-та седница на Владата PDF icon Преземи (417.81 KB) Види
30.03.2021 59-та седница на Владата PDF icon Преземи (704.11 KB) Види
26.03.2021 58-ма седница на Владата PDF icon Преземи (233.44 KB) Види
23.03.2021 57-та седница на Владата PDF icon Преземи (821.21 KB) Види
22.03.2021 56-та седница на Владата PDF icon Преземи (358.73 KB) Види
18.03.2021 55-та седница на Владата PDF icon Преземи (370.64 KB) Види
16.03.2021 54-та седница на Владата PDF icon Преземи (683.24 KB) Види