114-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
20.10.2021 - 10:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (471.56 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози (114)