22-ра седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.03.2020 - 11:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (425.7 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
Пред точка Преземање дополнителни мерки и активности за спречување на внесување, превенција и ширење на Коронавирус COVID-19
1 Прашања и предлози /22/
2 Информација за користење на средства од Развојна банка на Република Северна Македонија за поддршка на претпријатијата погодени од состојбата со корона вирусот - со Предлог-одлука