Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по 49-тата и 50-тата седница

Видео од прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по 49-тата и 50-тата владина седница.