Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по 48-мата владина седница

Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по вчерашната 48-ма владина седница.