Интервју на вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев за Гласот на Америка


Видео од интервјуто на Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, за Гласот на Америка (Voice of America), на крајот на официјалната посета на вицепремиерот Анѓушев на САД.