52-ра седница на Владата

Седницата се одржа на: 
11.03.2021 - 09:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (336.46 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1

Предлог од Царинската управа за дополнување на Заклучокот на Владата од Педесет и првата седница, одржана на 9 март 2021 година, во врска со дозвола за движење за време на забраната и посебниот режим на движење на територијата на Република Северна Македонија за економските оператори што вршат извоз, увоз или транзит на стока