42-ра седница на Владата

Седницата се одржа на: 
27.01.2021 - 21:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (265.02 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информацијата за набавка на САРС-КоВ-2 инактивирана вакцина (SARS-CoV-2 Vaccine, Inactivated) против Ковид-19