Qeveria e autorizoi ambasadorin Taleski që të jep pëlqim për anëtarësimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbajti mbledhjen e jashtëzakonshme, të 46-të, me të cilën vendosi që të autorizojë përfaqësuesin e përhershëm të vendit tonë në NATO, ambasadorin Dane Taleski, që të jap pëlqimin për  anëtarësimin e Mbretërisë së Suedisë dhe Republikës së Finlandës në NATO.