Прес конференција во живо на портпаролот на Влада на Република Македонија, Миле Бошњаковски

Следете ја во живо прес конференцијата на портпаролот Миле Бошњаковски, со почеток во 10:00 часот, на темата „Анализата на трошоците - наспроти резултатите од странските директни инвестиции во Македонија период (2007 – 2017 – мај)“.