Договор за набавка на 20 примероци од книга

Вид на постапка: 
Постапка со преговарање
Датум на склучување на договор: 
E mërkurë, Gusht 15, 2018
Име на економски оператор: 
„Матица Македонска“ ДООЕЛ
Име на договорен орган: 
Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат
Договор: 
PDF icon Преземи (1.44 MB)