Договор за набавка на услуги за истражување

Вид на постапка: 
Постапка со оглас
Датум на склучување на договор: 
E premte, Gusht 24, 2018
Име на економски оператор: 
„ИПСОС“ ДООЕЛ Скопје
Име на договорен орган: 
Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат
Договор: 
PDF icon Преземи (1.46 MB)