Гласање на премиерот Зоран Заев и изјава за медиуми

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, утре, 30.09.2018 година, ќе гласа на референдумот, на избирачко место број 1730, во СОУ Никола Вапцаров во Струмица, во 09:00 часот.

По гласањето премиерот Зоран Заев ќе даде изјава за медиумите.

Календар Влада: 
Недела, Септември 30, 2018 (Цел ден)