9-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
26.06.2017 - 02:00
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (1.48 MB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1  Итни реформски приоритети за Република Македонија