6-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
19.06.2017 - 02:00
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (914.18 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за напредокот и натамошните насоки за дефинирање на мерки за реализација на Итните реформски приоритети
2 Информација за подготoвка на 14 состанок на Комитетот за стабилизација и асоцијација кој ќе се оддржи на 29 јуни 2017 во Брисел
3 Информација за Националната програма за усвојување на правото на Европската Унија – ревизија 2017 со Предлог Национална програма за усвојување на правото на Европската Унија, ревизија 2017