51-ва седница на Владата

Седницата се одржа на: 
26.01.2018 - 01:00
Соопштение за јавноста: 
http://vlada.mk/node/13996
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (60.01 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Викторија Лоба, барање за прием во државјанство на РМ
2 Кадровски прашања /51/
3 Прашања и предлози /51/

Разно - Доделување еднократна парична помош на семејството Зулбеари, кое во пожар што се случи утрото на 25.1.2018 година во населбата Поток во Тетово им изгоре куќата и животот го изгубија мајката и нејзините 4 малолетни деца.