91-ва седница на Владата

Седницата се одржа на: 
21.07.2021 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (341.21 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за продолжување на процесот на институционална децентрализација и Заклучоци од состанок на Управниот одбор на ЗЕЛС, одржан на 16.07.2021 година
2 Дополнување на Информација за унапредување на процесот на фискална децентрализација