90-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
21.07.2021 - 11:45
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (352.75 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за одбележување на дваесет години од потпишувањето на Рамковниот договор