84-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
05.07.2021 - 19:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (338.32 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за испраќање на припадници на Армијата на Република Северна Македонија за учество на вежбата „Beyond Horizon 21“, во Република Бугарија, со Предлог-одлука.