110-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
08.10.2021 - 09:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (408.31 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за извршeни преговори за усогласување на заедничката Изјава за слободен проток на податоци во регионот на Западен Балкан
2  Информација за извршeни преговори за усогласување на заедничка Изјава за интероперабилен Западен Балкан