105-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
09.09.2021 - 10:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (322.22 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог за определување на Ден/Денови на жалост во Република Северна Македонија, повод човечките жртви предизвикани од пожарот што се случи во Модуларната болница за лекување на пациенти заболени од заразната болест COVID-19 при Јавната здравствена установа Клиничка Болница Тетово, на 8 септември 2021 година, со Предлог - одлука
2 Прашања и предлози