16-та седница на Влада

Седницата се одржа на: 
11.03.2020 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (351.97 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1
Записник од состанокот на Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство, одржан на 11 март 2020 година, во врска со потребата од преземање дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус)