14-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
06.03.2020 - 13:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (219.03 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов  
1 Записник од состанок на Комисијата за заразни болести, одржан на 5 март 2020 година - Преземање мерки и активности за превенција од COVID-19