12-та седница на Влада

Седницата се одржа на: 
28.02.2020 - 11:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (265.17 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1

Записник од Втората седница на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи, одржана на 27 февруари 2020 година - Информација во врска со следни чекори и одлуки кои се однесуваат на превенција на ширење на коронавирусот