165-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
12.11.2019 - 18:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (561.53 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за состојбите и извршените посети во општините Тетово, Гостивар, Јегуновце, Врапчиште, Боговиње, Брвеница, Теарце и Желино