Qeveria u bën thirrje qytetarëve të mos lëvizin në zonat pyjore, në mëngjes hyn në fuqi një ndalim i plotë i lëvizjes në zonat pyjore

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, apelon deri tek të gjithë qytetarët që të mos lëvizin në zonat pyjore në vend për shkak të mbrojtjes personale dhe për shkak të parandalimit të përhapjes së mëtejshme të zjarreve.

Gjatë ditës së sotme ( e martë, 3 gusht) hynë në fuqi ndalesa e tërësishme për lëvizje në zonat pyjore, në të gjithë Republikën.