Договор за набавка на услуги за организирање на настан

Вид на постапка: 
Постапка по член 17 од ЗЈН
Датум на склучување на договор: 
E premte, Korrik 13, 2018
Име на економски оператор: 
„Пасворд Продакшн“ ДОО Скопје
Име на договорен орган: 
Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат
Договор: 
PDF icon Преземи (522.41 KB)