Договор за набавка на новогодишни пакетчиња

Вид на постапка: 
Постапка со преговарање
Датум на склучување на договор: 
Среда, Декември 26, 2018
Име на економски оператор: 
АД „Европа“ Скопје
Име на договорен орган: 
Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат
Договор: 
PDF icon Преземи (1.19 MB)