Рамковен договор за резервација на авио билети за службени патувања

Вид на постапка: 
Постапка со оглас
Датум на склучување на договор: 
E hënë, Nëntor 26, 2018
Име на економски оператор: 
„Фибула Ер Травел“ ДООЕЛ; „Атлантис“ ДООЕЛ; „БТ Македонија“ ДОО; „Конгрес Травел Сервис“ ДОО; „ТА Травел Солушн“ Скопје; „Албатрос Травелс“; „Атлас Корпорејшн“ ДОО; „Вис Пој“ ДООЕЛ
Име на договорен орган: 
Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат
Договор: 
PDF icon Преземи (3.95 MB)