Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Бошњаковски и министерот за информатичко општество и администрација, Манчевски по 55-тата владина седница

 

Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија и министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски по 55-тата редовна владина седница.