Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на РМ

На прес-конференцијата ќе Ве информираме за одлуките донесени на редовната 53-та седница на Владата на Република Македонија.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 7, 2018 - 11:00 to 12:00