Прес конференција во живо на премиерот Зоран Заев

Во 11:30 часот, прес конференција на премиерот Зоран Заев, на тема усвоениот предлог буџет за 2018 година кој ќе биде пуштен во понатамошна собраниска процедура.

Прес конференцијата можете да ја проследите и во живо на официјалниот видео канал на Владата: