Furnizime publike

Наслов / Опис Име на договорен орган Име на економски оператор Датум на склучување на договор Договор
Договор за набавка на тонери Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „ИПЕГНА“ ДООЕЛ Скопје 24.1. 2019 PDF icon Преземи (1.8 MB)
Договор за набавка на тонери Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Спринт Солушнс“ ДООЕЛ Скопје 14.1. 2019 PDF icon Преземи (1.7 MB)
Договор за набавка на тонери Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „АПОЛО Ратко“ ДООЕЛ 14.1. 2019 PDF icon Преземи (1.79 MB)
Договор за набавка на новогодишни пакетчиња Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Европа“ Скопје 26.12. 2018 PDF icon Преземи (1.19 MB)
Договор за набавка на книги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Просветно дело“ 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.93 MB)
Договор за набавка на книги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат Издавачка куќа „ Феникс“ 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.38 MB)
Договор за набавка на книги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат ДНИДТ „Ватра“ 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.42 MB)
Договор за набавка на книги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Култура“ 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.19 MB)
Договор за набавка на систем за контрола на пристап и евиденција на работно време Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Монтинг Енергетика“ ДОО 25.12. 2018 PDF icon Преземи (1.96 MB)
Договор за набавка на централен систем за складирање и управување со документи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат Друшто за информатичка технологија „НЕКСТСЕНС“ ДОО 21.12. 2018 PDF icon Преземи (1.5 MB)
Договор за набавка на лиценца за сервер Windows Server 2012 Standard Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Ал го системи“ ДООЕЛ 14.12. 2018 PDF icon Преземи (1.63 MB)
Договор за набавка на новогодишни пакетчиња Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Европа“ Скопје 14.12. 2018 PDF icon Преземи (1.99 MB)
Договор за набавка на лиценци за софтверска платформа за управување со уреди за печатење и скенирање на документи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Копиер Плус“ ДООЕЛ 13.12. 2018 PDF icon Преземи (1.68 MB)
Договор за набавка на надградени лед панели Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Електрометалка комерц Таев Илија“ 4.12. 2018 PDF icon Преземи (1.45 MB)
Договор за набавка на работа - асфалтирање на под на дел од објектот на Владата Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Енергоинвест трејд Глигор и др.“ ДОО 29.11. 2018 PDF icon Преземи (1.41 MB)
Договор за набавка на мебел Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Мимако - ВУД“ ДООЕЛ 27.11. 2018 PDF icon Преземи (2.21 MB)
Договор за набавка на информатичка опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Филаделфија Ком“ ДООЕЛ 26.11. 2018 PDF icon Преземи (1.84 MB)
Рамковен договор за резервација на авио билети за службени патувања Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Фибула Ер Травел“ ДООЕЛ; „Атлантис“ ДООЕЛ; „БТ Македонија“ ДОО; „Конгрес Травел Сервис“ ДОО; „ТА Травел Солушн“ Скопје; „Албатрос Травелс“; „Атлас Корпорејшн“ ДОО; „Вис Пој“ ДООЕЛ 26.11. 2018 PDF icon Преземи (3.95 MB)
Договор за набавка на опрема за видео надзор Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „СЕКТРОН“ ДООЕЛ Скопје 20.11. 2018 PDF icon Преземи (1.8 MB)
Договор за набавка на информатичка опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Магента пропринт“ ДООЕЛ 13.11. 2018 PDF icon Преземи (1.83 MB)
Договор за набавка на безжична опрема за симултан превод Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „АВЦ Гроуп„ ДОО 13.11. 2018 PDF icon Преземи (1.33 MB)
Договор за изнајмување на виртуелни сервери и ресурси на интегрирана податочна платформа Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Македонски Телеком“ Скопје 12.11. 2018 PDF icon Преземи (1.38 MB)
Договор за набавка на телевизиска и аудио-визуелна опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „АВЦ Гроуп„ ДОО 5.11. 2018 PDF icon Преземи (1.87 MB)
Договорза набавка на протоколарен материјал Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „ГЕНЕКС“ ДООЕЛ увоз - извоз Кочани 29.10. 2018 PDF icon Преземи (1.99 MB)
Договор за набавка на фото опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Пикс Плус Траде“ ДООЕЛ 25.10. 2018 PDF icon Преземи (1.48 MB)
Договор за набавка на услуги за логистичка поддршка Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Дуна“ ДОО Скопје 10.9. 2018 PDF icon Преземи (1.41 MB)
Договор за набавка на домашни весници и списанија Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Слободен печат“ ДОО 31.8. 2018 PDF icon Преземи (2.03 MB)
Договор за набавка на услуги за истражување Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „ИПСОС“ ДООЕЛ Скопје 24.8. 2018 PDF icon Преземи (1.46 MB)
Договор за набавка на 20 примероци од книга Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Матица Македонска“ ДООЕЛ 15.8. 2018 PDF icon Преземи (1.44 MB)
Договор за набавка на услуги од авторска агенција Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Артпицк“ ДООЕЛ 30.7. 2018 PDF icon Преземи (723.61 KB)
Договор за набавка на интернет услуги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат Друштво за информатички и комуникациски технологии „Телесмарт Телеком“ ДООЕЛ Скопје 25.7. 2018 PDF icon Преземи (574.48 KB)
Договор за набавка на услуги за преведување Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Еуролингва“ ДООЕЛ Скопје 23.7. 2018 PDF icon Преземи (2.32 MB)
Договор за извршување на услуги - објавување на огласи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „РЕПРО ПРИНТ“ ДООЕЛ Скопје 17.7. 2018 PDF icon Преземи (649.02 KB)
Договор за извршување на услуги - објавување на огласи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „КОХА ПРОДУЦТИОН“ ДОО 16.7. 2018 PDF icon Преземи (650.66 KB)
Договор за извршување на услуги - објавување на огласи Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Слободен печат“ ДОО 16.7. 2018 PDF icon Преземи (667.1 KB)
Договор за набавка на услуги за организирање на настан Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Пасворд Продакшн“ ДОО Скопје 13.7. 2018 PDF icon Преземи (522.41 KB)
Договор за набавка на услуги за изнајмување и ракување со опрема Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Дуна“ ДОО Скопје 13.7. 2018 PDF icon Преземи (517.24 KB)
Договор за набавка на патничко осигурување Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат АД „Осигурителна полиса“ Скопје 28.6. 2018 PDF icon Преземи (627.14 KB)
Договор за набавка на платформа за серверско и клиентско дигитално потпишување за потребите на системот е-Влада Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат Друшто за информатичка технологија „НЕКСТСЕНС“ ДОО 25.6. 2018 PDF icon Преземи (690.13 KB)
Договор за набавка на хотелски услуги Влада на Република Северна Македонија - Генерален секретаријат „Фибула Ер Травел“ ДООЕЛ Скопје 14.6. 2018 PDF icon Преземи (545.2 KB)