Премиерот Никола Груевски во работна посета на Република Италија

Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска (понеделник, 22.10.2012 година) ќе престојува во работна посета на Република Италија, при што во Рим ќе оствари средба со италијанскиот премиер, г-дин Марио Монти.