102-ра седница на Владата

Седницата се одржа на: 
31.08.2021 - 12:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (183.08 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за одбележување на 8 Септември - Ден на независноста - 30 години независност