100-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
20.08.2021 - 17:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (354.72 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за предлагање начин на надминување на актуелната состојба во врска со издавање на обрасците на новите лични карти
2 Прашања и предлози /100/