98-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
09.08.2021 - 17:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (364.54 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог-одлука за ослободување од плаќање на надоместок за користење на услугите на воздухопловна навигација
2 Информација за потребата за потпишување на Договор за воена финансиска соработка меѓу Владата на Република Турција и Владата на Република Северна Македонија и Протокол за спроведување на финансиската поддршка меѓу Владата на Република Турција и Владата на Република Северна Македонија
3 Прашања и предлози /98/