80-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
16.06.2021 - 09:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (340.25 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за конечна селекција на апликации за финансиска поддршка преку јавен повик за финансиска поддршка за индустријата и операторите за организација на настани со задолжително ангажирање домашни изведувачи за реализација на настани на теми со кои се одбележува 30 години независност на Северна Македонија, во периодот јуни – септември 2021 година.