74-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
29.05.2021 - 09:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (338.67 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Известување за спроведените активности од страна на Министерството за транспорт и врски во врска со Предлогот на закон за утврдување на правен статус на бесправно изградени објекти, со предлог за повлекување на истиот од собраниска постапка