56-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
22.03.2021 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (358.73 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
Пред точка Усвојување на Записникот од 50-та седница на Владата на Република Северна Македонија, одржана на 2 март 2021 година
1 Записник од Дваесет и деветтиот состанок на Главниот координативен кризен штаб за обезбедување целосна координација во врска со спречување на внесување и ширење на Коронавирус КОВИД-19, одржан на 22 март 2021 година, со Предлог-одлука