55-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.03.2021 - 20:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (370.64 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација од тутунски комбинат АД ПРИЛЕП во врска со откуп на тутун од тутунопроизводителите кои претходно за реколта 2020 г. имале склучен Договор за производство и откуп на тутун со Далија Табак ДОО Делчево
2 Информација за состојбите со откупот на тутун од реколта 2020 година
3 Прашања и предлози /55/
4 Информација во врска со барањето за достава на информација од надлежни институции за реализирани средства за економски мерки за справување со здравствено-економската криза предизвикана од КОВИД-19