48-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
24.02.2021 - 16:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (349.87 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог - одлука за одобрување средства од Буџетот на Република Северна Македонија (50.000.000,00 денари на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, како поддршка за справување со кризата предизвикана од коронавирусот COVID - 19)