34-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
25.12.2020 - 20:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (232.32 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација со предлог за продолжување на набавката на лесни оклопни возила на тркала за потребите на Армијата на Република Северна Македонија со склучување на амандман/анекс на Договорот меѓу Владата на Република Северна Македонија со Владата на Соединетите Американски Држави
2 Информација за известување на Комисијата за одбрана и безбедност во Собранието на Република Северна Македонија за потребата од склучување на анекс на договор со Владата на Соединетите Американски Држави за набавка на лесни оклопни возила за потребите на Армијата на Република Северна Македонија
3 Прашања и предлози/34/
4 Предлог - закон за Попис на населението, домаќинствата и становите во Реублика Северна Македонија, 2020 година
5 Предлог на закон за Агенцијата за разузнавање