22-ра седница на Владата

Седницата се одржа на: 
19.11.2020 - 21:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (333.03 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог - решение за изменување на Решението за именување членови на Групата за процена Предлагач: Центар за управување со кризи
2 Предлог - решение за изменување на Решението за именување членови на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи Предлагач: Центар за управување со кризи