15-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
26.10.2020 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (346.74 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Дополнет предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Северна Македонија за 2020 година
2 Предлог на закон за финансиска поддршка на физички лица кои вршат самостојна дејност погодени од здравствен оекономската криза предизвикана од вирусот COVID-19, за месеците октомври, ноември и декември 2020 година, по скратена постапка
3 Кадровски прашања /15/