35-та седница на Владата

MK
Седницата се одржа на: 
04.11.2017 - 01:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (140.86 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација и статус на подготовката на Придонесот кон извештајот на Европска Комисија (Секретаријат за европски прашања)
2 Предлог-закон за изменување на Законот за јавните набавки, по скратена постапка
3
Кадровски прашања /35/