Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа и министерот Роберт Поповски по редовната 64-та седница на Влада

Видео од прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа и министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски на која информираа за одлуките донесени на редовната 64-та владина седница.