Инсерти од средби: Посета на Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг во Владата на РМ

Видео инсерти од средбите со официјалната делегација и Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг во Владата на Република Македонија. 

Категорија: 
Галерија со слики: 
<p>https://flic.kr/s/aHskuLAMfL</p>